Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Dyrk uden at grave

Af boa -

Del artiklen:

Mød Karoline Nolsø Aaen til Have og Landskab 2017.

Karoline Nolsø Aaen ejer Permakulturhaven, og sammen med hendes mand Tycho bor de på Friland, Djursland. Her praktiserer de selvforsyning og bæredygtig livsstil, ligesom de afholder kurser, temadage og foredrag om blandt andet bæredygtigt havebrug, livsstil, haveteknikker og regenerering.

Karoline har en baggrund som biolog, med speciale i økologi og jordprocesser.

Henrik Goul fra Champost har flere gange besøgt Karoline og Tycho, og det var derfor, han fik ideen til at drage nytte af hendes viden på Have og Landskab.

- Vi er rigtig glade for, at Karoline har lyst til at komme med til messen og dele ud af sine erfaringer. Vi tror, at mange af de besøgende kan blive inspireret af hendes metoder og anvende dem i deres arbejde. siger Henrik Goul.

På messen fortæller hun blandt andet om, hvordan man kan dyrke uden at grave, hvordan man opbygger jordens struktur og frugtbarhed, hvordan man får en permanent rodstruktur og meget mere.

Organisk jord til kommuner

På standen hos Champost kan du - udover at møde Karoline Nols'ø Aaen - få fingrene i firmaets møglækre jord samt belægningsmaterialer til haver og parker.

Champost rådgiver også om, hvordan du kan anvende deres organiske jord til dine opgaver inden for det grønne område. Hele sortimentet af jord er 100 procent organisk gødet og fri for kunstige tilsætningsstoffer. Mange af landets kommuner anvender i dag Champost for at minimere brugen af kunstgødning, spare gødning og arbejdstimer, idet brugen af Jordforbedring minimerer ukrudt markant.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame