Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Kimbrerskuet i nye rammer

Af esu -

Del artiklen:

Når Kimbrerskuet løber af stablen den 6. og 7. oktober, er det første gang, at den nye hal og de nyrenoverede rammer i messecentret udnyttes fuldt ud.

Kimbrerskuet, der er et af Messecenter Vesthimmerlands største arrangementer, får æren af at prøve de nye rammer i messecentret af. Det skriver AgriNord i en pressemeddelelse.

Skuet er nemlig det første arrangement, der fylder de nye rammer helt ud til sidste kvadrat-meter.

- Det er det første arrangement, hvor alle vore faciliteter bliver brugt fuldt ud, og hvor vi får maksimal udnyttelse af vores nye faciliteter, siger Brian Otte, der er direktør i Messecenter Vesthimmerland.

Det er Agri Nord og nf plus, der står bag Kimbrerskuet i samarbejde med messecentret.

Spritny hal

I vinteren 2010 fik taget på Hal 2 en skade af et voldsomt snetryk. Der blev lavet en midlerti-dig løsning med understøtning af taget, men i år var tiden kommet til, at der skulle findes en permanent løsning.

Den blev, at den gamle hal blev revet helt ned, og en ny blev opført. Den nye hal er cirka 250 kvadratmeter større end den gamle, og der er bygget 140 kvadratmeter nyt vindfang/foyer til.

- Vi har fået nogle langt bedre faciliteter med bedre lys og lyd, siger direktøren, der glæder sig til at teste de nye rammer til Kimbrerskuet.

Bedre forhold for dyrene

Det nye byggeri betyder, at messecentret nu kan tilbyde bedre forhold under Kimbrerskuet. I ringen bliver der bedre plads og lyd, så dyrene kan præsenteres bedst muligt.

Desuden får fjerkræ og kaniner plads i den nye foyer, mens fårene stadig skal være i et telt, men nu får de fast grund under fødderne, idet teltet opsættes på en nyrenoveret forplads med spritny flisebelægning.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame