Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

15 veterantraktorer røg under hammeren

Af Bo Andersen -

Del af artikelserie!
 1/16 

Del artiklen:

September auktionen over veterantraktorer i det hollandske auktionshus VDI Auctions er slut. Se oldtimerne og hvad de gik for.

Der er en god grund til, at veterantraktorer er populære. De repræsenterer en stolt historie for landbruget, det er solid mekanik, som er til at skrue på, men ikke mindst, så er de bare ikke til at holde fingrene fra. Altså hvis man interesserer sig for landbrug og mekanik.

I takt med at verden er blevet voldsomt meget mindre på kort tid, er handlen med de gamle traktorer ikke længere forbeholdt folk, der kender hinanden fra samme område. Eller en traktor man har fundet i lokalavisen eller til dyrskue.

En hurtig tur på auktion

I dag er det muligt at sidde ved computeren og følge med i handlen med de gamle maskiner - og byde med. Transport er sjældent et problem - eller også kan man sætte sig ind i bilen og køre turen til eksempelvis Deurne i Holland, hvor firmaet VDI Auctions ligger. En tur der blot tager omkring syv og en halv time.

Auktionshuset har solgt maskiner i 40 år, og i september-auktionen røg 15 veterantraktorer under hammeren. Klik videre for oven i skærmen og tjek, hvad de blev solgt til.

Del af artikelserie!

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame