Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Ny lampeserie overlever alt slags vejr

Af ame -

Del artiklen:

Frimaet Lumiére Stretch Ceiling Denmark lancerer en række hårdfører lamper, der tåler alt slags vejr.

Sea Side Suitables er en ny lampeserie fra virksomheden Lumiére Stretch Ceiling Denmark, som løser det klassiske problem med tæring og fugt i kystnære områder. Efter en række succesfulde forsøg har Lumiére Stretch Ceiling Denmark store forventninger til serien, der tæller alt fra spots til vejbelysning. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Fugtigt dansk vejr

Det danske klima har bogstaveligt talt slukket for mange udendørslamper langs vores kyster gennem tiderne. Det er nemlig et velkendt problem i lampebranchen, at i kystnære områder nedbryder fugt og især salt i luften udendørslamper så hurtigt, at garantien ikke kan følge med.

Den udfordring har Lumiére Stretch Ceiling Denmark nu efter længere tids arbejde og forsøg fundet en løsning på, skriver virksomheden.

Loft- og belysningsvirksomheden lancerer en helt ny produktserie under navnet "Sea Side Suitables". Serien er et komplet sortiment af udendørslamper særligt rustet til at klare de saltholdige og kystnære områder. Serien indeholder blandt andet lamper, som er fremstillet i beton - et helt nyt materiale i lampebranchen.

- Vi er utrolig glade for Sea Side Suitables. Vi har længe kæmpet med udendørslamper, som efter få måneder blev nedbrudt af salt og fugt. Så det er fantastisk at kunne tilbyde vores mange kunder en løsning, som kan holde rigtig længe. Samtidig har vi fået skabt en serie af lamper, som er både smukke, skulpturelle og passer til mange forskellige hustyper, siger Henrik Grundholm, der er medejer af Lumiére Stretch Ceiling Denmark, som er eneforhandler af serien.

Gode erfaringer fra kunder

Lamperne hænger allerede hos flere kunder, blandt andre i Niels Utofts sommerhus på Bjørnsknude direkte ud til Kattegat.

- Tidligere har det været umuligt for os at have udendørslamper her. De tærer ganske enkelt væk relativt hurtigt på grund af havgus, og det er særligt slemt i efteråret og vinteren. Nu har vi fået sat Sea Side Suitables op, og efter nogle måneder er der fortsat ingen problemer at spore, siger Niels Utoft.

Samme meldinger lyder fra de huse og projekter, hvor Lumiére Stretch Ceiling Denmark har kørt en række forsøg. På trods af det salte klima og den meget fugtige sommer er der ingen tæring eller nedbrud at finde de nye lamper.

Kæmpet med problemer

- Som mange andre i branchen har vi kæmpet med det her problem i mange år. Vi har prøvet med mange materialer såsom rustfrit stål og kobber, men det er første gang, at vi ser så gode resultater. Vi forventer os derfor meget af serien på grund af de store udfordringer med klimaet i Danmark. Denne type af lamper bliver helt sikkert en del af fremtidens byggeri både til virksomheder, huse og sommerhuse, da det er populært at bo og arbejde ved vandet, siger Henrik Grundholm.

Sea Side Suitables er en komplet lampeserie, som er fremstillet i cement, plast, rent aluminium og inox-stål, som altså ikke bliver nedbrudt af fugt og salt. Serien omfatter alt fra spot, nedgravningsspot, væglamper, pullerter til vejbelysning og pool-spots.

Der gives fem års garanti på både materialer og dioder, oplyser Lumiére Stretch Ceiling Denmark.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame