Abonnementsartikel

Mens de fleste af os formentlig er ved at forberede os på den kommende vinter, så tænker campingfolket allerede nu på næste år.

Derfor er firmaet Kampa allerede nu ude med en af nyhederne til næste årn nemlig Kampas All Season Ace 400. Ifølge producenten er der tale om en kæmpe nyhed inden for luftfortelte, da det indtil nu ikke været anbefalet at bruge luftfortelte til fastliggertelte.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men det kan man nu. Kampas Ace Air All-Season er designet til at blive brugt fra tidligt forår til sent efterår. Takket være den nye konstruktion, med blandt andet kraftigere luftkanaler og de nye kraftige materialer, kan dette luftfortelt bruges som fastliggerfortelt.

Det er modstandsdygtigt over for UV-stråler, vejr og vind. Faktisk er det blevet testet igennem et helt år i Australien, hvor det klarede sig rigtigt godt på alle områder. Vinduerne er blevet 40 procent tykkere, og der er udvendig afdækning af vinduerne, samt udhæng der beskytter fronten af forteltet.

Nyt design

Alle Rally og Ace-modellerne kommer i et nyt design med en tagkonstruktion, der giver en bedre ståhøjde i fronten af teltet og en bedre pladsudnyttelse. Benene og tværliggerne er blevet kraftigere for at understøtte den nye konstruktion. Vinduerne er ligeledes blevet 40 procent tykkere, hvilket gør dem mere modstandsdygtige over for vejr og vind.

Kampas har også opgraderet og forbedret deres samlesystem omkring ventilerne. Tidligere kunne de små slanger glide ud af ventilerne. Dette er stort set umuligt nu, da der er kommet modhager på der forhindrer dette.