Abonnementsartikel

Der er sikkert mange, der i denne våde og lidt kolde tid begynder at tænke på at anskaffe sig en brændeovn. Fra Lotus Heating Systems kommer nu en ny brændeovn, der kan give hygge og varme i endnu længere tid.

Jubilee 35 fra Lotus kan være en mulighed, hvis man ønsker en ovn, der kan klare ekstra store brændestykker - og en præcis kontrol af varmen. Designet med et så rummeligt brændkammer, at det tager op til 50 cm lange stykker træ, har denne ovn kapacitet til at opvarme et stort boligareal gennem mange timer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Let at styre

Fordelen ved at fyre med store stykker træ er den minimale pasning af ovnen. Varmen styres med Comfort Air Control systemet, hvor luftskyderens mange indstillinger gør det let at finde en stabil og behagelig temperatur.

Selve forbrændingen hører til markedets reneste med de laveste emissioner, fordi brændkammeret er konstrueret med Lotus' særlige ECO Clean Burn Technology. Det sikrer samtidig den fulde udnyttelse af træet.

Slankt design

Det slanke design er fornyet med en topplade, som nu er kraftigere og afrundet. Styrehåndtagene er placeret over brændefagslågen, der har plads til optændingsmaterialer og tilbehør.

Jubilee 35 har med en ydelse på 7 kW kapacitet til 130 m2 boligareal, og varmeafgivelsen er langvarig i kraft af ovnens vægt på næsten 200 kg. Betjeningen er komfortabel med varmeisolerende silikonegreb på ovnens håndtag og luftskyder.