Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Ny minilæsser til hestefolket

Af boa -

  • 97474_1.jpg
  • 97474_2.jpg
  • 97474_3.jpg

Del artiklen:

Mikro Extra fra BSAE er en lille, kraftig minilæsser, der når nye højder.

Et gammelt ordsprog siger, at "en lille og vågen er bedre end end stor og doven", og det må siges at være tilfældet med den nye minilæsser fra den danske forhandler BSAE.

Der er tale om Mikro Extra, der med et kompakt design kan tilpasses næsten alle behov. Og så har den en ekstra fordel i forhold til konkurrerende maskiner.

- Selv om den har en lille egenvægt på bare 850 kilo, så er det altså tale om en kraftig maskine, som er i stand til at komme ind mange steder, hvor der ikke er så meget plads. Den er kun en meter bred, og så kan den dreje meget skarpt, siger Kent Buchberg, BSAE.

Helt ny maskine

Den nye Mikro Extra kommer med en Kubota dieselmotor, og med ekstra 60 centimeter fra en teleskopbom er den lille maskine i stand til at løfte op i en højde på knap 2,5 meter.

- Det er en helt nykonstrueret maskine, som supplerer de andre minilæssere, Nano og Mikro, i vores sortiment, siger Kent Buchberg, der påpeger, at minilæsseren ikke vejer mere, end at man kan flytte den på en lille trailer.

Der findes et stort udvalg af ekstraudstyr til Mikro Extra, men derudover så passer redskaber fra maskiner som MultiOne og Avant også til maskinen, der som standard leveres med FOPS/ROPS (roll over protective structure/falling object protective structure) sikkerhedsudstyr, flydende bom og en 30 kilo kontravægt

Mikro Extra minilæsseren er blandt andet er målrettet hestefolket og anlægsgartnere.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame