Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Ubegrænsede designmuligheder

Af boa -

  • 97506_1.jpg
  • 97506_2.jpg

Del artiklen:

Tarkett lancerer nye vinylfliser, der gør det muligt at slippe fantasien løs.

Tarkett har netop lanceret en helt ny LVT-kollektion, iD Mixonomi, der gør det muligt at slippe fantasien løs og skabe kreative gulvløsninger, som kan skræddersyes til ethvert miljø. Kollektionen består af vinylfliser i syv forskellige faconer og et væld af farver, der giver arkitekter og designere rig mulighed for at mikse og matche sig frem til særlige gulvdesigns.

iD Mixonomi vandt i april 2017 den prestigefyldte Red Dot Design Award for sit innovative produktdesign samt de mange kreative muligheder, produktet tilbyder.

Mixonomi

Den geometriske og ikoniske hexagon-figur danner grundlag for iD Mixonomi-kollektionens syv store vinylfliser og tre mini-vinylfliser, som kan kombineres på et utal af forskellige måder. De mange kombinations-muligheder afspejles også i navnet "Mixonomi", der blandt andet er et synonym for det "at kombinere."

Ud over vinylflisernes mange former, så består kollektionen af i alt 33 forskellige farver, der spænder fra de helt neutrale pasteller til de mere mættede farver. Gulvet bliver dermed til en ny designmæssig legeplads, hvor designere har mulighed for at lege med former, farver og mønstre og på den måde fortælle deres helt egen historie.

Holdbarhed

Gulvet er godkendt og yderst velegnet til erhvervsområder, som eksempelvis butikker, hoteller og restauranter, hvor både design og holdbarhed spiller en vigtig rolle.

- Med den nye iD Mixonomi-kollektion har det været vigtigt for os at skabe et gulv, der både giver arkitekter og designere muligheden for at skabe unikke og skræddersyede indretnings-udtryk. Men mindst lige så vigtigt har det været at lave et gulv, som er holdbart og modstandsdygtigt over for slitage, siger Pia Gregersen, Marketingkoordinator hos Tarkett i Danmark.

Lav vedligeholdelse

Vinylflisernes 0,70 mm PUR forstærkende slidlag med TopClean XP gør LVT-gulvet særdeles modstandsdygtigt, hvilket også medfører, at vedligeholdelsesomkostningerne forbliver lave.

- Et gulv er ikke bare et gulv, men det er rent faktisk noget af det første, vi ser, når vi træder ind i et rum, hvorfor det også har stor indflydelse på folks opfattelse af et miljø. I vores øjne kan iD Mixonomi-kollektionens mange kombinationsmuligheder derfor være med til at skabe differentierede kundeoplevelser i erhvervsområder, siger Pia Gregersen.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame