Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Styr lyset med mobilen

Af boa -

  • 97525_1.jpg
  • 97525_2.jpg

Del artiklen:

Nye batteridrevne LED-lamper fra Milwaukee.

Værktøjsproducenten Milwaukee sender nu tre nye batteridrevne M18 Trueview-LED lamper på markedet. Fælles for alle tre lamper er, at de kan tilpasses, spores og styres via Milwaukees digitale platform One-Key. Lamperne er kompatible med det store batteridrevne system M18?, der nu består af over 100 elværktøjer.

- Arbejdsbelysning er et vigtigt redskab på næsten alle arbejdspladser, og med vores batteridrevne teknologi, har du nu strøm nok til at kunne arbejde en hel dag på en enkelt opladning, siger Tobias Jönsson, Junior Trade Product Manager hos Milwaukee.

- One-Key-funktionen løfter vores brugeres oplevelse af belysning til nye højder, hvor de kan ændre lysstyrke, retning på lyset og udføre automatisk skemalægning, uden at de behøver at justere lyset igen.

Via den gratis app One-Key til mobiltelefonen kan brugerne styre lamperne 100 procent via telefonen. Inden for 30 m kan de indstille driftstiden, som justerer output, så de får den tid, der er tilbage på batteriet, så de ved, hvornår de skal skifte batterier.

One-Key funktioner:

Med app'en kan man blandt andet optimére lyset, så man får den rigtige belysning til det job, der skal udføres samt kontrollér den resterende batteriopladning, så man kan justere driftstiden. Derudover er det muligt at jstere lysets retning til venstre eller til højre med 180° eller 360°, og med One-Key værktøjssporing kan brugerne se, hvor og hvornår lampen sidst blev brugt.

Registreringer og placeringer opdateres, når enheden med One-Key-appen er inden for 30 meter af lamperne, så brugeren hurtigt kan finde frem til de manglende lamper og andet One-Key udstyr. Hertil kommer, at der med værktøjssikkerhed er et ekstra lag beskyttelse mod tyveri og mod at der pilles ved udstyret.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame