Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Stanghækkeklipper skåner kroppen

Af boa -

  • 97565_1.jpg
  • 97565_2.jpg
  • 97565_3.jpg

Del artiklen:

Tivoli i København har testet Husqvarnas nye akku-stanghækkeklipper og oplever flere fordele ved den.

Husqvarnas nye batteridrevne stanghækkeklipper med det mundrette navn 536LiHE3 er særligt udviklet til professionelle - eller haveentusiaster med pengepungen på plads. Stanghækkeklipperen er kraftfuld, og ifølge producenten matcher den en benzindreven maskine, faktisk er klippehastigheden med sine 4.000 snit i minuttet markedsledende, lyder det i en pressemeddelelse fra Husqvarna.

Ideel til støjfølsomme områder

Batteridriften skåner brugeren, fordi han eller hun undgår at blive udsat for motorstøj, emissioner og høje vibrationer. Den støjsvage drift gør samtidig stanghækkeklipperen ideel til brug i støjfølsomme miljøer som boligområdder, hospitaler og hoteller.

Rækkevidden på 3,5 m gør det nemmere at klippe hække i forskellige højder og bredder. Under arbejdet kan det 55 cm lange skær justeres i otte forskellige vinkler, så man altid har maksimal præcision.

536LiHE3 er kompatibel med alle Husqvarnas batterier, ligesom den kan benyttes med Husqvarnas rygbatteri eller det ekstra store, kraftfulde batteri BLi-300

Tivoli begejstret

Tivoli i København er netop begyndt at bruge den nye 536LiHE3. Allerede nu mærker chefgartner Tom Knudsen potentialet i stanghækkeklipperen:

- Husqvarnas stanghækkeklipper er nem at betjene og føles lettere end benzin-versionen. Og den er så støjsvag, at vi kan bruge den, mens vi har gæster i parken. Og så er det især smart, at du kan vinkle hovedet, i forhold til hvad du skal klippe. På den måde kan du bruge den til både dybe og skrå flader uden at ende i uheldige arbejdsstillinger. Det skåner vores personale, at de undgår at stå med strakt arm og foroverbøjet med al vægten foran sig, siger Tom Knudsen om de første oplevelser med den nye batteridrevne stanghækkeklipper.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame