Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Den oversete arbejdshest

Af Bo Andersen -

  • 97666_1.jpg
  • 97666_2.jpg
  • 97666_3.jpg

Del artiklen:

Selv om Kubotas RTV-X900 er en af de mest solgte dieseldrevne ATV'er i Europa, er den lidt overset herhjemme.

Den er måske ikke så køn, og den er bestemt ikke så sexet, som mange af dens konkurrenter. Men det er en arbejdshest af rang, og hos Glamsbjerg Maskin Center føler man, at den desværre er lidt overset.

Der er tale om RTV-X900, og det er Kubotas bud på en to-personers "arbejdsbil". Maskinen kommer med Kubotas egen dieselmotor, en tre cylinders, fire takts-motor.

- Det er en rigtig arbejdsbil. Den kan tåle at blive spændt for tingene, og den har nogle meget kraftige ophæng, så den også er meget anvendelig ude i terrænet. Den er måske ikke så smart som mange af de andre, men det er virkeligt et meget anvendeligt arbejdsredskab, siger Søren Bech Sørensen, Glamsbjerg Maskincenter.

Hydrostatdrevet

En af forskellen mellem RTV-X900 og mange af konkurrenterne på markedet er, at den er hydrostatdrevet. Det betyder ifølge Søren Bech Sørensen, at den bliver drevet frem på en meget kraftigere måde, og at den er mere holdbar.

- Den er lidt overset. Lige på det her felt er det mærker som John Deer og Polaris, der har været markedsledende. Men det her, det er altså et super godt bud fra Kubota på en meget arbejdsrelateret maskine, siger han.

Kubota RTV-X900 finder sig især til rette hos blandt andet anlægsgartnere og planteskoler, arbejdspladser, der har behov for en meget multianvendelig maskine, der kan trække nogle tungere ting efter sig.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame