Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Ny solskærm til ude-grise

Af boa -

Del artiklen:

PC Maskiner viser fleksibel solskærm til udegående grise frem på Nutrifair.

Det er med store forventninger, at PC Maskiner om knap en måned drager afsted til NutriFair i Fredericia - fagmessen for husdyrproducenter.

Blandt nyhederne hos Skive-virksomheden er en solskærm, som kan give skygge til udegående grise i sommerperioden. Ved årsskiftet træder en ny brancheaftale i kraft for økologiske svineproducenter i Danmark, hvori netop kravet om skygge på faremarken indgår.

- Vi har skabt en UV-bestandig plade af celleplast, som kan slås ud, så grisene kan finde skygge ved siden af hytten. Om efteråret kan skærmen bare slås sammen, så den ligger oven på hytten - så der skal ikke transporteres eller opbevares noget. Det er funktionelt og sparer tid, bemærker Preben Christensen, indehaver af PC Maskiner.

Fleksibel skærm

Han tilføjer, at solskærmen nemt kan tilpasses andre hytter end deres egen Spøttrup Hytten.

Ifølge en pressemeddelelse fra PC Maskiner er NutriFair et særdeles vigtigt forum. Dels i forhold til markedsføring og salg - som sidste år, hvor de med stor succes introducerede en ny foderautomat - men også som kilde til feedback og udvikling.

- NutriFair er dejligt målrettet. Det er udelukkende fagfolk, der kommer, og deres erfaringer, input, ideer og kommentarer er helt afgørende for vores udviklingsarbejde. Sidste år lavede vi en større stand, så vi rigtig bød folk inden for - og det gav resultat. Vi var fire på standen, og vi kunne kun lige akkurat nå at tale med alle, siger Preben Christensen.

- Desuden er arrangørerne på NutriFair fantastisk servicemindede. Man bliver taget godt imod og guidet fra man kommer, til man tager afsted, og evalueringer blive hørt og taget seriøst. Det kunne andre lære noget af.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame