Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Knips din hest og vind en lækker løvblæser

Af bos -

  • 98244_1.jpg
  • 98244_2.jpg

Del artiklen:

Find dit bedste hestebillede frem og vær med i konkurrencen om en lydsvag løvblæser fra Stihl.

Der er desværre stadig lang tid til forårets komme, men den positive nyhed er, at der så til gengæld er god tid til at forberede forårsrengøringen. Det gælder ikke mindst, hvis du vælger at deltage i denne måneds fotokonkurrence med temaet "Mit bedste hestebillede". Præmien til den heldige og dygtige vinder er nemlig en batteridrevet løvblæser fra den kendte værktøjsproducent Stihl.

Den lette batteridrevne løvblæser BGA 56 fra Stihl er en del af batteriserien Compact, hvor samme batteri kan benyttes til flere forskellige maskiner. Gevinsten er naturligvis inklusiv batteri og lader.

Alle maskinens funktioner som start, stop og lås betjenes let og elegant med blot en hånd, og den fungerer optimalt uanset om den betjenes af højre- eller venstrehåndede. Blæserøret er nemt at justere i 3 forskellige længder, så det passer til brugerens højde, og det bløde greb absorberer en del af vibrationerne, samtidig med at det giver et særdeles godt greb i maskinen.

Maskinerne i Stihls batterisystem COMPACT (C-Line) er så støjsvage, at høreværn er unødvendigt, og ophængningsøjet er integreret i grebet, så maskinen let kan ophænges ved opbevaring.

For at deltage i konkurrencen skal du indsende op til tre billeder med en maksimal billedstørrelse på 5 MB på www.fritidsmarkedet.dk.

Det er læserne, der bestemmer, hvem der vinder fotokonkurrencen, så husk både at stemme på fritidsmarkedet.dk og del dit billede på Facebook. Så er vinderchancen endnu større.

Akku-løvblæseren er sponseret af Stihl og har en vejledende udsalgspris er 2.295,00 kroner.

Konkurrencen løber indtil 13/3 2018.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame