Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Nyt liv til træet i køkkenet

Af boa -

  • 98797_1.jpg
  • 98797_2.jpg

Del artiklen:

Bordplader, skærebrætter, skåle og træbestik kan plejes og styrkes med ny bordolie.

Nu kan alt træ, der kommer i kontakt med mad, behandles med en ny bordolie, som er fødevaregodkendt. Bordolien fra den danske producent Skovgaard & Frydensberg, kan bruges til pleje af f.eks. træbordplader, skærebrætter, træskåle, bestik og andre trævarer.

Olien består af koldpresset olie fra hørfrø ? kendt som linolie ? kombineret med en let medicinsk olie. Den er således fri for opløsningsmidler eller andre skadelige stoffer og opfylder de europæiske krav til olier, der kan komme i berøring med fødevarer.

Hurtig virkning - bedre hygiejne

Den nye bordolie kan bruges på alle træsorter. Ifølge producenten styrker den træet ved at fylde porerne op, så der skabes en vand- og smudsafvisende overflade.

Det giver vigtige fordele for hygiejnen i køkkenet sammenlignet med andre olier. Bruger man for eksempel madolie til sit træ, er der risiko for, at overfladerne er modtagelige for bakterier og kan blive harske.

Andre træolier skal hærde i mindst en uge, hvor den nye bordolie virker hurtigt, så emner kan tages i brug umiddelbart efter behandling.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame