Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Salget af varmeapparater boomer

Af boa -

  • 99043_1

Del artiklen:

Danskerne søger hjælp fra varmeradiatorer.

Danskerne skutter sig i kulden for tiden, og det har fået mange til at søge yderligere hjælp mod Kong Vinter i form af et varmeapparat. Faktisk er salget fire-doblet indenfor de seneste uger i forhold til samme periode sidste år.

- Salget af varmeapparater er eksploderet de seneste uger, og sammenlignet med samme tid sidste år, så har vi firedoblet salget af varmeprodukter, siger administrerende direktør i Elgiganten, Peder Stedal.

Salget af varmeapparater som el-radiatorer og olie-radiatorer tog for alvor fart, da termometret begyndte at vise blå tal.

- Efter at vi havde haft et par ekstremt kolde dage i træk, så vi meget tydeligt, at interessen for varmeapparater tog fart, siger Peder Stedal.

Danskere går op i designet

At varmeapparaterne optør frosne fødder og giver lune stuer i de danske hjem er fortsat det væsentligste for de fleste, men en forholdsvis ny tendens er, at apparaterne også skal være moderigtige og se pæne ud, når de for eksmepel placeres i dagligstuen.

- Danskerne har helt tydeligt fået øjnene op for design-radiatorerne, og det er de produkter vi sælger klart mest af i disse dage. Tiden, hvor denne type produkter måske var lidt grå, triste og klumpede er forbi. Mange kunder vil have noget stående, som også kan passe godt ind i stuen, siger Peder Stedal.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame