Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Hurtigere og stærkere Avant

Af boa -

  • 99062_1
  • 99062_2

Del artiklen:

Avant Danmark har fået den nye minilæsser, Avant 530, hjem fra Finland.

Hos Avant Danmark glæder man sig i disse kolde vinterdage. Importøren af den populære minilæsser fået den nye model, Avant 530, hjem fra Finland og glæder sig til at præsentere den på forårets messer.

- Februar-nyheden, Avant 530, er en rigtig god maskine til en super-god pris, siger Jannik Pedersen, sælger hos Avant Danmark.

- Den har to gear og en tophastighed på 19 km/t, men ellers ligner den Avant 528 til forveksling og er kun lidt dyrere. Jeg tror, at rigtig mange af vores kunder vil finde den interessant. Hvis man har brug for en to-gears-model, så er 530'eren et godt bud, siger han

10 procent mere trækkraft

Den nye model er både hurtigere og stærkere end Avant 528, som den ellers deler mange egenskaber med. Den kører 9 km/t i første gear og 19 km/t i andet gear, og dens trækkraft er på 1150 kp - i modsætning til 528'erens 1040 kp.

Længde, bredde og højde er 2.550mm, 990 mmm og 1.985 mm lige som Avant 528, og vægten er 1290 plus 170 kg. Løftehøjden er 2.790 mm, løftekapaciteten 950 kg, og den har en Kubota D1105 dieselmotor på 26 hk.

Lynkobling

Det nye medlem af Avant-familien har som alle øvrige modeller Faster lynkobling, der tilkobler alle hydraulikslanger på én gang. Redskaber monteres nemt på hurtigskiftpladen, der er ens på alle maskiner, og med Avants store redskabsprogram - over 200 forskellige redskaber - er anvendelsesmulighederne mange.

Avant har et meget lavt tyngdepunkt og en fast knækleds-forbindelse, der gør kraftige sidelæns-bevægelser umulige, da hele minilæsserens vægt fungerer som modvægt, hvilket gør maskinen svær at vælte.

Klar til messer og dyrskuer

Avant Danmark læsser den nye double-speed model ombord i lastbilen, når de kører afsted til messer som Hest&Rytter i Herning den 8. - 11. marts og Kopenhagen Fur skindudstilling i MCH - også i marts måned. Desuden vil den kunne ses på sommerens mange dyrskuer rundt om i landet.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame