Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Kickstart sæsonen med et minidrivhus

Af Fritidsmarkedet -

  • 99370_1
  • 99370_2

Del artiklen:

Et minidrivhus kan være en fin løsning på at komme igang med forårssæsonen, hvis vejret er en hindring for havearbejdet.

Drømmer du om at sætte gang i plantesæsonen, tidligere end det danske vejr tillader? Så kan et minidrivhus være en god løsning. Et minidrivhus fungerer fuldstændig som et stort drivhus. Den eneste forskel er pladsen.

Minidrivhuset er optimalt til små haver, gårdhaver eller terrasser, eller det kan bruges som forspiringskasse i det tidlige forår. Planter har brug for de rette vækstforhold for at gro; vand, lys og varme. Og det er ikke altid de forhold, vi har i Danmark, hvor forårsvejret oftest først rammer i april. Derfor er et minidrivhus en god måde at komme på forkant med plantesæsonen.

Få den helt rigtige model

Minidrivhuse kan købes mange steder, blandt andet hos moreland.dk, hvor der findes forskellige størrelser og modeller. Dette år byder blandt andet på en en ny model, som er højere end de traditionelle minidrivhuse og derved giver flere muligheder for at udfolde sig i planteverdenen. Minidrivhusene fås med én, to eller fire åbninger alt efter behov.

Minidrivhus som højbed

Uanset om det er krydderurter, salat eller tomater, der skal fylde i minidrivhuset, er det muligt at sætte minidrivhuset på en europalle, så det fungerer som et højbed. Det kan give et større udbytte, da planterne får de optimale muligheder for at gro med bedre temperatur-, jord- og lysforhold.

Minidrivhusene hos moreland.dk er produceret i polycarbonat, som gør minidrivhuset mere robust end et drivhus i glas. Derudover virker polycarbonat som termoruder, der samtidig forhindrer direkte indstråling. boa

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame