Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Ny robotplæneklipper til den lille have

Af boa -

  • 99450_1
  • 99450_2
  • 99450_3

Del artiklen:

Sileno City er Gardenas nye robotplæneklipper udviklet særligt til mindre græsplæner.

Selvom plænen er lille, kræver den stadig tid og pleje. Samtidig kan det være en udfordring at komme af med græsklip, da der sjældent er plads til kompost i de små haver. Men ifølge en pressemeddelelse fra producenten Gardena er det med den nye Sileno City ikke længere nødvendigt at komme af med græsklippet.

Robotplæneklipperen, der fås i to størrelser - til plæner op til hhv. 250 m2 og 500 m2 - klipper græsset i så fine stykker, at græsset komposterer i plænen uden behov for at blive revet sammen og fjernet. Tværtimod virker græsklippet som gødning for plænen og får den med tiden til at fremstå som et grønt tæppe.

Gør naboerne glade

Gardena Sileno City holder græsset nyklippet uden at genere naboerne. Den klarer hældninger på op til 25 procent og fortsætter ufortrødent gennem smalle passager. Takket være SensorCut-systemet får man en ensartet klipning, som kan justeres i højden blot ved at dreje på en knap.

En anden fordel er ifølge Gardena, at man ikke behøver at bekymre sig om rengøring af robotten. Sileno City fortsætter trods snavs og græsklip, og ser den alligevel for beskidt ud, kan du den rengøres ved brug af haveslangen.

Kan styres med en app

Sileno City 500 er også tilgængelig som en del af Gardena smart Systemet. Her kan man styre robotplæneklipperen via en app, hvor man kan få adgang til statusoplysninger og justere klippeprogrammet - i lighed med Silenos større modeller til henholdsvis 1.000, 1.300 og 1.600 m2 plæner.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame