Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Nyt batteri fordobler driftstiden

Af Fritidsmarkedet -

  • 99577_1
  • 99577_2
  • 99577_3

Del artiklen:

Husqvarna lancerer nu deres hidtil kraftigste, integrerede batteri.

Batterimaskiner er de seneste år blevet stadig stærkere, og ifølge værktøjsproducenten Husqvarna, så skifter flere og flere professionelle brændstoffet ud med batteri. Derfor lancerer Husqvarna nu deres hidtil kraftigste, integrerede batteri, særligt udviklet til professionelt brug.

Bli300 er Husqvarnas nye professionelle batteri, og det er designet til at optimere produktiviteten uanset vejrforhold - det fungerer også i regnvejr. Batteriet mere end fordobler driftstiden i forhold til et almindeligt, godt batteri som BLi20. Afhængigt af arbejdet holder BLi300 i flere timer på samme opladning. Det vil sige, at man øger oppetiden markant - uden at skulle investere i et rygbårent batteri. Ifølge Husqvarna er det nye BLi300-batteri så effektivt og kraftfuld, at det nærmer sig niveauet for et rygbårent batteri.

Sparer penge i forbrug

BLi300 kan genoplades op til 1.500 gangem og for hver opladning sparer man ifølge Husqvarna penge i forhold til, hvis man skulle have fyldt tanken med brændstof. El-udgiften for en batteriopladning er nemlig mindre end prisen for en tankfuld brændstof. Derfor tjener udgiften til batteriet sig overraskende hurtigt ind. Og som bonus skåner man miljøet for brændstoffernes skadelige emissioner. Det præcise break-even punkt afhænger dog af den maskintype, man bruger, og hvor ofte man bruger maskinen.

BLi300 er let at udskifte og kan anvendes på alle Husqvarnas professionelle batterimaskiner. Oftest er opladningstiden kortere end den forventede driftstid. Det betyder, at man med to batterier kan arbejde kontinuerligt med enhver Husqvarna batterimaskine ved at oplade det ene batteri, mens man bruger det andet.

BLi300 vejer 1,9 kg og har en batterikapacitet på hele 9.4 Ah.

boa

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame