Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Batteridrevne plæneklippere er nu en del af Stihl

Af boa -

  • 99591_1
  • 99591_2
  • 99591_3

Del artiklen:

Stihl lancerer seks nye batteridrevne plæneklippere i år, og de henvender sig til private- såvel som professionelle brugere.

Batteridrevne havemaskiner fortsætter med at vinde ind i de danske haver, og med de mange nye plæneklippere, fuldender Stihl batteriserierne Compact og Pro.

Compact-serien henvender sig typisk til private brugere og Pro-serien benyttes overvejende af professionelle brugere.

Den mindre have

Compact serien er optimal for husstanden med den mindre have og det tætte naboskab. Støjen minimeres, og plæneklipperne i serien er netop designet til plæner med en maksimal størrelse på 400m2 (afhængigt af batteri). Det betyder, at selvom naboen hygger sig på terrassen, kan man med god samvittighed starte den støjsvage batteriplæneklipper og slå græsset. Der er havemaskiner til snart sagt alle arbejdsopgaver i den mindre have i Compact-serien: Motorsave, trimmer, hækkeklipper, løvblæser og naturligvis de to plæneklippere.

Den kræste haveejer

Plæneklipperne i Pro serien er perfekte til den mere kræsne haveejer, der har brug for ekstra stor klippebredde og måske ovenikøbet bioklipning af plænen. Disse plæneklippere er kraftigere og designet til de kraftigere batterier i Pro-serien. Har man allerede en havemaskine i Pro-serien, kan batteriet fra den maskine naturligvis benyttes i de fire nye, lækre plæneklippere i denne serie. Uagtet at disse maskiner er kraftigere end maskinerne i Compact serien, er støjniveauet væsenligt lavere end det kendte fra benzinmaskiner.

Lige så effektiv som benzin

Plæneklipperne fra Stihl kører alle på et højtydende 36 V Lithium-Ion batteri, og selve motoren er optimeret i forhold til energioverførslen fra batteriet.

Klippeteknikken i maskinen er af samme høje standard, som findes i de benzindrevne modeller fra den østrigske lillesøster Viking, hvorfor græsset klippes nøjagtigt ligeså effektivt, bare lettere og mere støjsvagt.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame