Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Akku-mixer med tohåndsgreb

Af boa -

  • 99611_1
  • 99611_2
  • 99611_3

Del artiklen:

Dewalt lancerer nu en mixer, der kører på 54V-batteri.

Nu kan Dewalt præsentere en akku-mixer, der kan matche en 230V en af slagsen. Takket være det nye 54V-batteri, XR Flexvolt, leverer den nye DCD240 både kraft og ledningsløs frihed.

Nu tager Dewalt endnu et skridt i udviklingen af sit kraftige akku-værktøj og lancerer en mixer med tohåndsgreb - ifølge en pressemeddelelse fra producenten er der tale om en verdensnyhed, da det er den første af sin slags.

Den nye DCD240 har en effekt på 1.600 Watt, hvilket gør, at den kan klare alle typer krævende og tunge mixeropgaver, som kan forekomme på en byggeplads. Mixeren har fem forskellige hastigheder, som gør det nemt at justere og tilpasse omdrejningstallet til materialet; fra 225 og op til 725 omdr./min. Den indbyggede bløde opstart sørger desuden for, at stænk, snavs og spild bliver holdt på et minimum.

Kan styres med én hånd

Da den nye DCD240 bygger på Dewalts batteriplatform 54V XR Flexvolt, er driftstiden også garanteret lang. Kombineret med en kulløs motor for den bedst mulige kraftoverførsel bliver resultatet en maskine med meget høj præstation og lang levetid. Det giver også stor fleksibilitet at slippe for at være koblet til lysnettet og skulle bøvle med lange ledninger, og derudover er den nye mixer nem at bruge. Komforten er desuden i top med ergonomisk udformet håndtag, god balance og lav vægt for at modvirke træthed i armene ved intensiv brug.

Den lave vægt og det kompakte design gør, at mixeren til og med kan bruges med én hånd. For at øge fleksibiliteten yderligere, er DCD240 forsynet med et fæste med M14-gevind, hvilket gør det nemt at skifte til en hvilken som helst anden type piskeris med M14-gevind. Sikkerheden er også optimal med en nulstøms-afbryder, som forhindrer utilsigtet start.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame