Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Den ultimative terasseskrue

Af boa -

  • 99616_1

Del artiklen:

NKT Fasteners lancerer terrasseskrue i syrefast, rustfrit stål.

Seneste skud på stammen fra NKT Fasteners er Terrasseskrue High-End. Skruen er designet med ekstra topgevind og 35 procent mindre hoved end traditionelle skruer. Dermed er det slut med at bruge tid på undersænkning for at opnå et langtidsholdbart resultat.

Den nye Terrasseskrue High-End fra NKT Fasteners er fremstillet i syrefast, rustfrit stål, så den modstår alle påvirkninger fra vind og vejr samt træets naturlige olier og bevægelser. Dermed er den særligt velegnet til brug i hårdttræ, der stiller ekstra høje krav til fastgørelsen.

Samtidig er Terrasseskrue High-End designet med ekstra topgevind øverst på stammen, så den trækker brættet ned til strøerne og låser det fast.

- Det ekstra topgevind sikrer, at hele skruens stamme er med til at holde brættet fastgjort, så det bliver på plads, selv efter mange års brug, aldring og vejrpåvirkning, hvor træet står og arbejder. I modsætning til en almindelig skrue, hvor det primært er hovedet, der holder træet på plads, hjælper hele skruen med til at sikre effektiv fastgørelse, fortæller produktchef Anders Nissen fra ITW Byg, som står bag NKT Fasteners.

Skærer en arbejdsgang væk

Derudover er hovedet på Terrasseskrue High-End 35 procent mindre end på en traditionel skrue, så den fremstår mindre synlig i træet, når den er skruet i. Takket være topgevindet reducerer det markant mindre hoved dog på ingen måde skruens evne til at låse træet fast.

- Man skruer den simpelthen bare plant ned i det forborede hul uden behov for undersænkning, og dermed spares en hel arbejdsgang. Det gør terrassearbejdet nemmere, og kvaliteten bliver helt i top. Man får virkelig en hårdttræsterrasse, man vil kunne nyde i mange år, understreger Anders Nissen til slut.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame