Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Automower løber med prisen

Af boa -

  • 99731_1.jpg
  • 99731_2.jpg

Del artiklen:

Husqvarnas robotplæneklipper Automower løber med prisen som Bedst i test - for tredje år i træk.

Med beskrivelsen "Husqvarna Automower 315 bliver bedst i test, fordi den kombinerer meget gode terrænegenskaber og høj driftssikkerhed med en letprogrammeret brugerflade og smarte navigationsløsninger", løber Husqvarnas populære robotplæneklipper med prisen som Bedst i test.

Det er Pricerunner, der i samarbejde med testeksperterne Bedst-i-test, har testet 19 robotplæneklippere af 11 mærker. Testen adskiller sig fra de fleste andre tests af robotplæneklippere, fordi den udføres over flere måneder, i forskellige vejrforhold og på flere typer græsplæner med varierende udfordringer.

Det betyder ifølge testarrangørerne, at testen viser robotplæneklippernes langsigtede virkning - ikke bare et her og nu billede.

5 ud af 5 point

Automower 315 får 5 ud af 5 point i testen. Pricerunner og testeksperterne skriver, at "robotplæneklipperen håndterer kraftige skråninger, forhindringer og fliseområder fortræffeligt. Robotplæneklipperen er meget støjsvag og bevæger sig let omkring i terrænet uden at køre fast. Endelig er den tilhørende app, hvor du bl.a. kan justere klippehøjde og klippetider, brugervenlig".

Pricerunner anbefaler Automower 315 til de fleste græsplæner - op til 1.500 m2.

I testen indgår 19 robotplæneklippere i tre prisklasser, hhv. lavpris (under 9.000 kr.), mellem (9.000-14.000 kr.) og premium (over 14.000 kr.).

McCullochs Rob R600 vinder med en pris på ca. 4.500 kr. titlen som Bedste lavprisvalg, mens Automower 430X for tredje år i træk vinder prisen som Bedste Premiumvalg.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame