på "Vild med Udeliv"

Natur | FM
Der bliver mulighed for at redde sig en smagsprøve af en pizza, bagt i brændefyret ovn.....
Der bliver mulighed for at redde sig en smagsprøve af en pizza, bagt i brændefyret ovn.....
..... eller andre lækkerier fra pander og gryder på Bonfires bålstativ.

I weekenden den 31. marts - 1. april varmer publikumsmessen ?Vild med Udeliv? i Fredericia grundigt op til en ny forårssæson med aktiviteter i det fri. På Vild med Udeliv kan hus-, have- og hobbybrugsejere finde inspiration, få rådgivning, deltage i workshops, opleve foredrag og underholdning fra scenen - samt naturligvis lade sig friste af de mange gode tilbud.

Blandt de mange spændende udstillere er Tommerup-firmaet Danish Outdoor, som er en af landets førende specialbutikker med udstyr til hjemmerøgning, bålmad, pølsemageri, æblemost og udelegetøj.

- Besøgende kan blandt andet opleve, hvordan vores samarbejdspartner Matthias Utecht tryller med brændefyrede pizzaovne, og der bliver givetvis også smagsprøver til publikum, fortæller Jacob Andersen fra Danish Outdoor.

- Desuden kommer Nielsen Outdoor og inddrager folk i, hvordan en bålgrill håndteres, og Bonfire laver indslag med deres kendte bålstativer, tilføjer Jacob Andersen, som har flere aktiviteter på tegnebrættet.

Danish Outdoor har tegnet sig for både en indendørs og en udendørs stand. Udendørs bliver der indrettet  forskellige miljøer med telte i indianerstil, bålsteder etc. Og man kan naturligvis også se Danish Outdoors? egne røgovne, pizzaovne i stål og øvrige udendørsprodukter.

Vild med Udeliv/Vild med Dyr foregår den 31. marts & 1. april i Messe C Fredericia.


Læs denne artikel på dit foretrukne medieFritidsmarkedet udkommer på alle platforme og medier
  • Computer
  • Tablet
  • Smartphone
  • Nyhedsbrev
  • Print

Maskiner på auktionNyhed