Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Loppemarkedets brugervilkår

Introduktion

Velkommen til Loppemarkedet på fritidsmarkedet.dk der formidler køb og salg gennem annoncering på hjemmesiden. Når du bruger loppemarkedet, accepterer du følgende vilkår.

Disse ydelser stilles til rådighed for dig af FBG Medier A/S, CVR-nr. 26579880, Birk Centerpark 34-36, 7400 Herning, Danmark.Denne politik træder i kraft 01.01.2015.

Anvendelse af Loppemarkedet

Du kan oprette dine annoncer og andet indhold (samlet benævnt ”Indhold”) i relevante kategorier eller områder og accepterer ikke at gøre følgende:

 • overtræde nogen former for love, herunder Lov om forbrugeraftaler, Købeloven, Aftaleloven og Markedsføringsloven;
 • krænke nærværende vilkår eller vores Regler for annoncering (link til ovenstående)
 • være usand eller vildledende:
 • krænke tredjemands rettigheder, eksempelvis ved at tilbyde at sælge forfalskede varer eller på anden måde krænke ophavs-, varemærke-, eller andre immaterielle rettigheder;
 • distribuere eller inkludere spam, kædebreve eller pyramidespil;
 • distribuere virus eller andre teknologier, der kan skade fritidsmarkedet.dk eller brugerne af vores interesser eller ejendom;
 • belaste vores infrastruktur urimeligt eller forstyrre driften af fritidsmarkedet.dk;
 • kopiere, ændre eller distribuere andre personers Indhold;
 • benytte nogen former for robot, søgerobotter, scrapers eller andre automatiske midler til at få adgang til fritidsmarkedet.dk og indsamle indhold til noget formål uden vores udtrykkelige tilladelse;
 • sammenstille eller på anden måde indsamle oplysninger om andre, herunder e-mail-adresser, uden deres samtykke;
 • omgå foranstaltninger, der anvendes til at forhindre eller begrænse adgang til vores ydelser.
 • oprette indhold eller links som henviser til andre hjemmesider, produkter eller ydelser

kan vises ved at benytte disse andre metoder og hjemmesider.

Ansvar for oprettelse af indhold

Du indestår for, at det Indhold du opretter på fritidsmarkedets tjenester, er i overensstemmelse med Fritidsmarkedets regler for annoncering, ikke overtræder nogen love (herunder den danske Markedsføringslov) og ikke krænker tredjemands rettigheder.

Fritidsmarkedet er berettiget til at fjerne Indhold fra fritidsmarkedetss tjenester uden varsel, hvis vi vurderer, at det er nødvendigt for at bringe en krænkelse af tredjemands ret til ophør, undgå en sådan eller overholde lovgivningen i øvrigt. Fritidsmarkedet forbeholder sig ligeledes retten til at fjerne Indhold, der vurderes at være i strid med vores regler for annoncering.

Du har bevisbyrden for, at din oprettelse af Indhold ikke krænker tredjemands rettigheder og skal straks på vores anmodning, fremlægge dokumentation for at alle nødvendige samtykker/licenser er indhentet.

Fritidsmarkedet gennemgår ikke det Indhold du opretter for at sikre, at det ikke krænker tredjemands rettigheder eller dets lovlighed i øvrigt. Du indvilliger i at skadesløsholde fritidsmarkedet for ethvert tab som vi måtte lide og erstatte enhver omkostning, herunder rimelige omkostninger til rådgivere, som fritidsmarkedet måtte afholde som følge af, at Indhold oprettet på vores tjenester viser sig eventuelt at krænke tredjemands ret eller stride mod lovgivningen i øvrigt.

Fritidsmarkedets ansvar

Fritidsmarkedet er ikke involveret i selve transaktionen mellem køber og sælge,r og er ikke selv sælger eller leverandør af varer eller ydelser, der annonceres til salg på vores platform.. Vi påtager os ikke noget ansvar for varer eller ydelser, som du køber ved brug af vores platform. Du indvilliger i ikke at holde os ansvarlig for ting, som andre brugere annoncerer eller foretager sig. Det meste af vores indhold kommer fra andre brugere, så vi kan ikke garantere for nøjagtigheden af vores indhold eller brugerkommunikation, kvaliteten, sikkerheden eller lovligheden af det, der tilbydes. Som følge heraf fraskriver vi os udtrykkeligt - i det omfang det er lovligt tilladt – alle garantier, indeståelser og betingelser, udtrykkelige eller implicitte, herunder kvalitet, salgbarhed, handelsmæssig kvalitet, holdbarhed, egnethed til et bestemt formål, og det der følger af lovgivningen. Vi er ikke ansvarlige for tab, uanset om det drejer sig om penge (herunder fortjeneste), goodwill eller omdømme eller andre særlige, indirekte eller følgeskader, der opstår som følge af din brug af vores hjemmeside og ydelser, selvom du underretter os herom, eller vi med rimelighed kunne forudse muligheden for sådanne skader.Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame