Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Betingelser for Fritidsmarkedets læser-konkurrencer

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i læserbillede konkurrencen. Der kommer løbende nye temaer henover året, og der udtrækkes en vinder til hvert tema, så du kan du uploade fotos til konkurrencen året rundt. Hver deltager kan deltage med 3 billeder pr. tema.


Kåring af vinderfoto

Vinderfotoet findes via en afstemning på www.fritidsmarkedet.dk. Det billede der har fået flest stemmer vinder - i tilfælde af stemmelighed udvælges vinderen tilfældigt iblandt topscorerne. Vinderen offentliggøres på www.fritidsmarkedet.dk, i fritidsmarkedet og i vores nyhedsbrev "fritidsnyt".

 • Filtypen skal være JPG.
 • Billedstørrelsen skal være min. 800 pixels i bredden og 600 pixels i højden.
 • Billedet må gerne fylde op til 5 mb.

Vilkår for deltagelse

 • Der må indsendes 3 billeder per deltager pr. tema.
 • Billedet skal være taget af indsenderen (have ophavsret).
 • Billeder skal uploades online (vi modtager hverken på mail eller pr. brev).
 • Billederne skal være udstyret med en billedtekst, der beskriver, hvor og hvornår billedet er taget.
 • Vinderen får direkte besked, og vinderbillederne offentliggøres på fritidsmarkedet.dk, på facebook og i avisen Fritidsmarkedet.
 • Fritidsmarkedet kan slette billeder fra konkurrencen, som findes upassende.
 • Ved foto med personer - hvis de kan genkendes og specielt hvis fotoet viser personen/personerne tæt på - skal disse personer have givet accept til at fotoet indsendes.
 • Eventuelle erstatningskrav rettet mod Fritidsmarkedet pga. billeder, der ikke overholder ophavsret eller regler for offentliggørelse, vil blive videresendt til den enkelte person, der måtte have krænket 3. parts rettigheder.
 • Når du indsender et foto til konkurrencen, giver du Fritidsmarkedet lov til at bruge billederne i deres arbejde (herunder markedsføring).
 • Den samme deltager kan maksimalt vinde fotokonkurrencen to gange årligt.
 • FBG Medier forbeholder sig ret til at diskvalificere og i yderste tilfælde give deltagere karantæne fra konkurrencen, hvis de snyder ved eksempelvis at udgive sig for at være en anden for at omgås reglen om, at man maksimalt kan vinde konkurrencen to gange årligt.

Hvad gør jeg, hvis jeg vinder?

Vinderen får besked pr. e-mail og skal herefter henvende sig til fritidsmarkedet og oplyse sin postadresse inden for 1 måned efter konkurrencens udløb, ellers bortfalder præmien. Vinderen skal kunne legitimere sig ved modtagelse af præmier.


Ret til ændringer i konkurrencevilkår

Fritidsmarkedet forbeholder sig retten til når som helst at indstille, ændre eller udsætte konkurrencen (inklusive alle præmier), hvis der er nogen anledning til, at konkurrencen ikke kan gennemføres som beskrevet.

Fritidsmarkedet har implementeret flere tiltag, der skal sikre en så retfærdig konkurrence som muligt og forbeholder sig retten til at slette stemmer og/eller billeder fra konkurrencen, såfremt det vurderes at der manipuleres med afstemningen.

Vi glæder os til at modtage jeres fotos.Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame