Abonnementsartikel

Fra AL-Ko kommer nu en ny Comfort T 22 havetraktor, der er specielt udviklet til at klippe plæner op til 5.000 m2, men som også kan klare en række andre opgaver.

Havetraktoren har en 2-cylinders motor med 700 cc og 13 kW / 2.900 omdrejninger i minuttet, hvilket ifølge AL-KO gør den til en af de hurtigste havetraktorer på markedet, da den kan køre op til 9 km i timen. Klippebordet er på 110 centimeter, og maskinen har mulighed for såvel bioklip som sideudkast.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stabil kørsel

Den kompakte havetraktor er bygget op omkring en ramme af 3,6 mm jern med garanteret lang levetid mod gennemtæring, og sammen med de 21,3 cm brede dæk giver det ifølge producenten en behagelig og stabil kørsel, selv ved høj fart og i ujævnt terræn. Med de brede dæk undgår man desuden at lave spor på bløde plæner.

Comfort T 22 har ekstra god plads ved ind- og udstigning, og sædet kan justeres, så det passer præcist til brugeren, hvilket ikke er en ubetydelig detalje, da man forhåbentligt skal køre på havetraktoren i mange timer og i mange år.

Fleksibel og fremtidssikret

Ønsker man at bruge traktoren til andre opgaver, kan man med et enkelt greb afmontere klippebordet og montere et træk, så den kan køre med en anhænger, en tromle eller en sneskraber, der fås som ekstraudstyr.

Comfort T 22 er udviklet af tyske ingeniører og produceret i Østrig.