Abonnementsartikel

Juellund danner igen rammen om det årlige landsstævne for sportskuske. Stævnet arrangeres af SSK (Sjællandske SportsKuske), og der er deltagere fra hele Danmark og seks svenske ekvipager - ialt 39 tilmeldte ekvipager.

Stævnet afvikels i weekenden den 2. - 3. juni, hvor både det sportslige og det afslappede samvær omkring en fælles interesse er i højsædet. Men tag ikke fejl - ifølge arrangørerne bliver der dystet på livet løs med fantastiske præstationer indenfor dressur, keglekørsel og maraton. Der høstes point på tid og præcision, og der er fart, spænding og god sportsånd gennem hele arrangementet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det er gratis for tilskuere at komme og kigge på, blot skal man selvfølgelig følge de sikkerhedsanvisninger, der er ved et sådant arrangement.

Juellund byder på toiletfaciliteter og et lille cafeteria, som holder åbent under hele stævnet, men man kan naturligvis velkommen til at have egen madpakke med. Stævnet er åbent for medlemmer af køreselskaber tilsluttet Dansk Køre Forbund og udenlandske kuske, og det er opdelt i forskellige klasser, afhængig af hestetype, antal forspand og sværhedsgrad.

Program

Lørdag d. 2. juni, kl. 09.00, starter dressur og derefter forhindringskørsel, som slutter i løbet af eftermiddagen. Søndag d. 3. juni, kl 09.00 starter både Derby og Maraton. Der vil indgå vandforhindring i Maraton, og den er mindst ligeså festlig som den velkendte vandgrav ved det årlige Eremitage-arrangement i Dyrehaven ved Klampenborg. Kl. ca. 16.00 er der afslutning med samlet resultat og præmieoverrækkelse ved cafeteriet på Juellund. Juellund ligger på Slimmingevej 28-30, 4100 Ringsted.

Det er en mulighed for et par spændende dage for alle - ikke bare for heste interesserede, men for hele familien.

Man kan læse mere om SSK på hjemmesiden www.sportskuske.dk