Abonnementsartikel

Betegnelsen K9 (Kay-nine) bruges ofte om en hund, men ifølge Rødkilde er deres nye UTV mere et tigerspring frem i Kiotis produktlinie af UTV til den professionelle bruger. Den nye Kioti K9 har blandt andet fået forbedret på kørekomfort, trækevne og holdbarhed .

Kioti K9 UTV har fået forbedret plads i kabinen, et nyt affjedret pilotsæde, justerbart rat, servostyring, lavere motorstøj, ny smart position til håndbremsen og en blødere igangsætning. Motorens effekt er steget, og den evige plage med diesel UTV, nemlig støjen, er reduceret selvom der er mere effekt i den nye motor.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Største nyhed i 2018

- Det er vores største nyhed i 2018, og den bliver et helt sikkert hit, forudser Kim Rasmussen, indehaver af Rødkilde ATV.

- Kioti K9 overrasker virkelig. Alle de forbedringer vi har foreslået fabrikken, er blevet implementeret og mange mere til. Det hele emmer af topkvalitet, pålidelighed og flot design. Det er bare i orden, siger han.

Ifølge KIm Rasmussen er der ikke kun store ændringer af Kioti K9, også detaljerne er der tænkt på. Eksempelvis kan man monteres opbevaringskasse under kølerhjelmen, der er kopholdere i begge sider, USB-stik i kabinen, og producenten har sørget for, at der er let adgang og rengøring.

Kim Rasmussen har da også svært ved at skjule sin begejstring for den nye model og fremhæver især prisen.

- Da der kun er ét led mellem fabrikken i Sydkorea og vores kunder, nemlig os, får man rigtig meget maskine for pengenem siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kioti 2210 Mechron UTV er drevet af en ny 3-cylindret, 24HK dieselmotor, har plads til 3 og kan indregistreres til landevejskørsel.