Abonnementsartikel

BIRK: Takeuchi har lavet en ny minigraver, der skal tage over for de gamle TB219'ere og TB223'ere, der nu udgår. Den nye maskine hedder TB225, og den passer lige på en trailer.

- Den nye 225'er passer perfekt på en 3500-kilo-trailer. Man kører ikke med overlæs, fordi den vejer 2400 kilo, og så er der også plads til lidt udstyr på traileren. Det, der gør den helt speciel, er, at den har en udskydelig undervogn. Når den er skudt ind, så måler den kun 1.10 meter, siger Michael Hansen, der er salgsingeniør ved Øbakke.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lige for tiden sælger Øbakke næsten 3 maskiner om dagen, og de første 35-40 maskiner har allerede fundet en ejer blandt en bred gruppe af kunder, der både tæller anlægsentreprenører og udlejningsvirksomheder.

- Maskinen har to dobbelte hydraulikudtag, og så er den originalt monteret med udtag til hydraulisk lynskift, der gør det hurtigere at skifte værktøj. Alt er standard på den, så den er fuldt udstyret fra fabrikken.

Maskinen har en listepris på godt en kvart million, og kan ses på Maskiner Under Broen, hvis Øbakke har flere maskiner hjemme.