Abonnementsartikel

Schneider Electric lancerer nu en ny, genopladelig lampe til udendørs brug. Der er tale om modellen Mobiya, som er en opladelig solcellelampe med praktiske anvendelsesmuligheder.

Mobiya giver ikke blot lys i mange timer. Den er også bærbar, praktisk, robust, vandtæt og kan lade en smartphone op. Derfor er Mobiya den velegnet til friluftsmennesker, sejlere, campister, gør-det-selv-folk og håndværkere med opgaver, der skal udføres væk fra en stikkontakt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Opladning af smartphones

Lampen lades op med det medfølgende solpanel. Efter 12 timer i solen er Mobiya fuldt opladet, og den energieffektive LED-lyskilde kan give et klart, kraftigt lys på 170 lumen i op til seks timer. Vælger man lav eller medium lysstyrke kan man forlænge lystiden til hele 48 eller 12 timer.

Mobiya har et ergonomisk og ekstra robust design. Den er stødsikker og vandtæt ned til en halv meters dybde, så den tåle at blive brugt overalt.

Lampen er nem at bære rundt på med det integrerede bærehåndtag, og den kan stilles, lægges eller hænges lige netop dér, hvor der er behov for lys. Mobiya leveres med USB-kabel med fire forskellige stik til opladning af de fleste smartphones.