Abonnementsartikel

En mere komfortabel Zero Turn og en redskabsbærer til de trange steder. Reesink Turfcare har et par nyheder med til Maskiner Under Broen, der løber af stablen i Middelfart til august.

Den første er en ny Toro MyRide Zero Turn græsklipper. Motoren og rotoren er den samme, som det altid har været, men til gengæld har man gjort sit for at gøre brugerens komfort noget bedre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er ikke noget revolutionerende på selve maskinen, men sædet er affjedret. Det fjerner stort set alle vibrationer og de stød, man ellers får, når man kører på et dårligt underlag, siger Lars Rævsager, der er produktansvarlig ved Reesink Turfcare.

Toro MyRide med affjedret sæde kom egentlig sidste efterår, men den er som sådan ikke blevet vist frem endnu. Derudover kommer den i tre forskellige størrelser, der primært varierer i klippebredden, som enten er 122 centimeter, 137 centimeter eller 150 centimeter.

Motorene er lige nu på benzin, men det forventes, at de kommer i diesludgaver på et tidspunkt.

Redskabsbærer til småarbejder

Udover MyRide har Toro også en anden sag med i inderlommen. Toro Siteworks er nemlig også med på maskinprogrammet nu. Siteworks er en art redskabsbærer, som føreren står bag på eller går bag ved.

Med 34 forskellige værktøjer til, kan Siteworks udfylde mange funktioner på en gang fra pladevibrator eller jordbor til stubfræser eller stennedlægninsfræser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det smarte ved Siteworks er, at man kan have den på en trailer sammen med en masse forskellige redskaber. Så kan man løse en opgave, der kræver mange redskaber, uden at skulle køre frem og tilbage med forskellige maskiner, siger Lars Rævsager.

Maskinen kommer i to forskellige størrelser.

TX 525 er den lille. Den har en bredde på 86 centimeter og vejer 864 kilogram. Håndværkeren går bag redskabsbæreren og betjener den. På storebroderen TX 1000, der måler 86 centimeter i bredden og vejer 1184 kilogram, står føreren bagpå.

De to nye maskiner bliver vist frem på Maskiner Under Broen.