Abonnementsartikel

Er du træt af at stå med en benzinosende og larmende motorsav, når brændet skal skæres over? I så fald kan vi anbefale, at du snupper mobilen eller dit kamera og går på jagt efter et rigtigt godt dyrebillede.

Fritidsmarkedets fotokonkurrence har nemlig temaet "Mit bedste dyrebillede", og præmien er en batteridrevet kædesav fra Husqvarna.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er tale om modellen Husqvarna 536Li XP ( Med batteri og lader), og selv om den egentlig er beregnet til professionelt orienterede brugere, der ønsker en let og højtydende motorsav, så er den også yderst velegnet til det daglige arbejde med træfældning og brændesavning.

Den har en rigtig god ergonomi, høj ydeevne og høj kædehastighed, der sikerer nem og præcist arbejde.

Husk at stemme

Husqvarna 536Li XP er sponseret af Husqvaena og har en værdi af 6.385,- kroner inklusiv moms. (Kædesav: 3.495 kroner, batteri: 1.995 kroner og lader: 895 kroner)

For at deltage i konkurrencen skal du indsende op til tre billeder med en maksimal billedstørrelse på 5 MB på www.fritidsmarkedet.dk.

Det er læserne, der bestemmer, hvem der vinder, så husk både at stemme på fritidsmarkedet.dk og del dit billede på Facebook.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Konkurrencen løber indtil den 24. oktober 2018.