Abonnementsartikel

Danskerne er vilde med trægulve, lyder det fra firmaet Tarkett, som i en pressemeddelelse fremhæver, at det både er en god investering, da det er praktisk og holdbart, men det er på samme tid med til at give et helt unikt og naturligt touch til hjemmet.

Tarkett har lige lanceret syv helt nye designs til deres trægulvsserie Shade, der hver især er udvalgt med udgangspunkt i naturens farver. De nye designs består af både lyse og mørke farvenuancer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi arbejder hele tiden på at udvide og opdatere vores trægulvskollektion, så vi kan tilbyde vores kunder et bredt udvalg af inspirerende designs, så der altid være noget til enhver smag, siger Pia Gregersen, Marketing Koordinater, fra Tarkett.

Inviter naturen indenfor

De nye designs i trægulvsserien er udviklet med henblik på at invitere naturen ind i hjemmet. Trægulvene har et naturligt udseende med farver, der skal give følelsen af at befinde sig i forskellige landskabstyper på tværs af flere af verdens hjørner.

- Vores designere har taget udgangspunkt i at skabe de nye trægulvsdesigns med inspiration fra jordens mange forskelligartede landskaber. Inspirationen til farverne er således fundet i alt fra den tropiske savanne til de kolde arktiske tundralandskaber, hvilket er endt ud i de syv nye designs, fortæller Pia Gregersen.

Lyse gulve

Som en del af de nye designs i Shade-serien har Tarketts designere valgt at lave nogle lyse designs, som afspejler den nordiske indretningsstil. Lyse trægulve har længe været populære i Norden, da de giver et bedre lysindfald og skaber rene linjer i hjemmet.

Et lyst trægulv er ligeledes med til at forstørre et rum, og så harmoniserer det med mange af de skandinaviske designklassikere.boa