Abonnementsartikel

- Det er for lidt. De er lidt fesent.

Salgschef Claus Bjerregaard fra Scantruck kan ikke helt forså, hvorfor den nye Manitou teleskoplæsser kun får en enkelt stjerne fra Agromek.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selvom stjerneregnen fra messen i Herning ikke ramte så meget som håbet, har Scantruck alligevel stor tro på en knækket fremtid.

Det er ikke en maskine, vi kommer til at sælge 20 eller 30 styk af om året, men der skal nok være salg i den.

Salgschef Claus Bjerregaard

Scantruck

Manitou MLA-T 533-145 V+ er navnet på den nye teleskoplæsser, som Scantruck viser frem på Agromek. Knækstyrede teleskoplæssere fra franskmændene har man ikke set noget af i 10 år, men nu er de tilbage med en spritny model.

- Nogen vil sidde i midten. Vi har haft mange folk gennem årene, der har spurgt efter sådan en model. Den bliver et godt supplement til vores andre teleskoplæssere, siger Claus Bjerregaard.

Udsyn over power

På den knækstyrede Manitou er kabinen rykket ind på midten af maskinen. Det giver bedre overblik for føreren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er 100 procent udsynet, man vælger den her maskine på, siger Claus Bjerregaard.

Med teleskoparmen på midten har maskinen ikke helt de samme kræfter, som en tilsvarende størrelse maskine med armen på siden. Men med 143 hk og en løftekapacitet på 3300 kg kan Manitouen alligevel klare mange opgaver.

- Vores forventninger til maskinen er pænt store, for vi har oplevet en del efterspørgsel. Det er ikke en maskine, vi kommer til at sælge 20 eller 30 styk af om året, men der skal nok være salg i den, siger Claus Bjerregaard.