Abonnementsartikel

Der er masser af ting rundt omkring huset, der har behov for en eller anden form for overdækning og beskyttelse mod vejr og vind. Så hvorfor ikke samle det hele i én fælles løsning med et samlet arkitektonisk udtryk?

Den udfordring har Lyngsøe forsøgt at løse med en multioverdækning, der giver familien helt nye muligheder for at skabe kreative og funktionelle indretninger. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bolig-fusion

Nyheden hedder Multirum og består af en fusioneret carporten, udestue, redskabsrum og cykelskur. Det hele kan indrettes efter familiens ønsker og behov, og hvis mulighederne udnyttes kreativt, kan det nye multirum samtidig løse en række af de pladsproblemer, der måtte være inde i huset.

Multirummet er rent arkitektonisk i samme design som firmaets stålcarporte, og de kan udformes og beklædes, så de matcher til både huset og indkørslen.

Ifølge Lyngsøe er holdbarheden maksimal, og at vedligeholdelsen er minimal. Multirummet kan således være en god og langtidsholdbar investering, der kan forhøje husets værdi og bidrage til at forlænge levetiden for alle de ting, der opbevares beskyttet mod vejret.

Virksomheden har specialiseret sig i udvikling og produktion af et bredt sortiment af stålcarporte og andre former for overdækninger til beskyttelse mod vejr og vind.