Abonnementsartikel

På årets Agromek udstiller Bomford Turner den nye Flailbot Extra med 50 hk, dette vil være første gang at denne model befinder sig på dansk grund.

Modellen bygger i høj grad videre på konceptet fra Flailbot Original 40 hk, hvor der med en god frihøjde under maskinen og hydraulisk udskydelige bælter, appeleres til proffesionelle entreprenører, maskinstationer og kommuner der arbejder meget i uvejsomt og skrånende landskab.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Extra modellen, kører med en 2,2 l, 4 cyl. Perkins Diesel motor, og yder et flow til klippeaggregatet på 75 l/m ved 280 bar cirka 47 hk til klippehoved ved maksimum.

Extra modellen vejer en anelse mere en den mindre Original, men holder færdigmonteret med klippehoved, brændstof og olie, fint under de 2000 kg.

Totalt set er der i Flailbot serien fra Bomford fem forskellige modeller, der spænder fra 32-70 hk. Således er der maskiner til ethvert behov.

Kendetegnende ved hele serien, er en stor fleksibilitet i maskinen, og utrolig mange anvendelsesmuligheder, i det brede redskabsprogram.

Udover Armklippere, Dyna Drive, brakpudsere og meget andet, er Bomford-Turner også fokuseret på produktionen af fjernstyrede klippere til skråninger og regnvandsbassiner.