Abonnementsartikel

Sønderup Maskinhandel medbringer en brandvarm nyhed, når de åbner standen på Agromek i næste uge - nærmere betegnet tirsdag den 27. november.

Firmaet har nemlig fået en Ferrari 370 tohjulet hydrostatisk traktor med to hastighedsområder (langsom/ hurtig) i begge retninger hjem. Modellen er så ny, at den kommer direkte fra Ferrari i Italien, hvor den blev præsenteret på Eima-messen for 3 uger siden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Modellen er super brugervenlig. Med et håndtag på styret kan brugeren kontinuerlig variere farten og retningen på Ferrari 370. Dette betyder, at brugeren har en uendelig mængde gear til rådighed og altid lige kan finde den hastighed, der passer til arbejdets karakter, siger Ole Hosbond, Sønderup Maskinhandel.

Han fremhæver, at håndtaget sikrer en høj brugeren komfort - særligt ved opgaver hvor der er mange retningsskift.

Nem at styre

Ferrari 370 er en fræsermodel. Det vil sige, at den er med vendbar styr og kan bruge alle redskaber enten bagmonteret eller frontmonteret.

Den kompakte hydrostatiske motorpumpe enhed er lavet af letvægt aluminium, hvilket gør at maskinen er nem at manøvrere.

Den hydrostatiske pumpe har et højttrykskredsløb, der er separat fra Powersafe-koblingen, og maskinen er udstyret med en kølevinge for at køle den hydrostatiske enhed.