Abonnementsartikel

Svenningsens Maskinforretning A/S i Kastrup, som er Bobcat importør i Danmark, har fået en guldstjerne for den nye Bobcat TL43.80HF teleskoplæsser på Agromek.

Ifølge en pressemeddelelse fra Bobcat, så kombinerer TL43.80HF flere nye funktioner med hensyn til løfteevne, løftehøjde og kapacitet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den maksimale løftekapacitet på er på 4,3 tons, og den maksimale løftehøjde er på næsten otte meter. Ifølge producenten opnår TL43.80HF med den 3500 liter store volumenskovl op til 40 procent højere effektivitet ved læsning af eksempelvis korn.

Maskinens HF (High Flow-teknologi) forbedrer dens hydraulikfunktioner, hvilket gør det muligt at bruge flere funktioner af gangen samt at opnå høje hastigheder på bombevægelser. Olieudtagene ved hurtigskiftet leverer olie nok til alle redskaber, for eksempel halmsnitter eller grensav.

For at forhindre unødvendig olieopvarmning og effekttab leverer hydraulikpumpen kun olie, når der kræves hydraulik.

Med den nye TL43.80HF tilbyder Bobcat et udvalg af syv forskellige teleskoplæsseremaskiner til landbrugsmarkedet, der dækker maksimal løfteevne fra 2,6 til 4,3 tons og løftehøjder fra 6 til 8 m.

Den nye teleskoplæsser vises for første gang på Agromek-messen på Svenningsens stand (nr. C2750).