G.S.V. Materieludlejning A/S har den 3. december indgået aftale med Ramirent om at overtage deres danske forretning.

GSV har købt Ramirent, skriver de i en pressemeddelelse. Med købet fortsætter G.S.V. Materieludlejning A/S konsolideringen i det danske marked for udlejning af materiel.

Opkøbet, der er det fjerde på fire år, går i tråd med at styrke G.S.V.'s forretning, med et dybere og bredere sortiment og bredere geografisk dækning.

- Ramirent og G.S.V. er et perfekt match. Vi har samme syn på kundeservice, vi arbejder ens, vi deler en lang række værdier, siger Dan Vorsholt, administrerende direktør i G.S.V.

Ramirent A/S, der er en del af Ramirent-koncernen, har i dag afdelinger over hele Danmark, der lejer mindre og småt materiel, mens G.S.V. arbejder på større projekter.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- I fremtiden vil vi ramme et endnu bredere og mere varieret kundesortiment end i dag, hvilket går i tråd med vores strategi og betyder at vores kunder i alle kategorier kan se frem til et endnu stærkere udbud indenfor både materieludlejning og tilknyttede services, siger Dan Vorsholt.

For kapitalfonden CataCap, der ejer G.S.V. og nu snart også Ramirent, er opkøbet en strategisk satsning.

- Med dette opkøb fortsætter vi den konsolidering af markedet, som vi startede for fire år siden. G.S.V. er på en vækstrejse og vi er på vegne af aktionærerne stolte af at have skabt en stærk platform for yderligere vækst til glæde for kunder og medarbejdere, siger Peter Ryttergaard, fra CataCap.

Handlen skal godkendes af konkurrencemyndighederne, inden aftalen er endelig.