Abonnementsartikel

Glem alt om Romeo og Julie. Årets kærlighedshistorie hedder Jack og Diana og har æslet Jack i hovedrollen sammen med emuen Diana.

Historien starter på en forladt gård i South Carolina, USA, hvor en stor flok dyr blev fundet gående alene, efter at ejerne var forsvundet. Blandt de mange dyr var æslet Jack og emuen Diana. Dyrene blev overtaget af dyreorganisationen Carolina Waterfowl Rescue, men da frivillige fra foreningen ville sende Jack af sted med de andre æsler - og Diana med de andre emuer - gik det galt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ville ikke skilles

De to dyr blev voldsomt ulykkelige, og begge råbte og gjorde modstand, indtil det gik op for hjælperne, at de to dyr ikke ville skilles ad.

"Vi anbragte Jack og Diana sammen, og så faldt de til ro", fortæller Julie Brown fra Carolina Waterfowl Rescue til avisen The Guardian.

I tiden derefter fandt Julie Brown og de andre hjælpere ud af, at de to dyr altid fulgte hinanden, og om natten sov de tæt sammen. Og så var Jack temmelig jaloux, hvis andre æsler nærmede sig emuen.

"Vi har før set usædvanlige forbindelser og venskaber mellem forskellige dyreracer - for eksempel mellem en gris og en kylling - men Jack og Diana er det mest usædvanlige par, vi endnu har set, siger Julie Brown til The Guardian.

Bor nu hos kendt skuespiller

Da organisationen ikke umiddelbart havde en familie klar til at overtage det forelskede par, gik man på Facebook og annoncerede efter interesserede. I løbet af få dage fik organisationen over 2.000 henvendelser, og i sidste ende kom den nye ejer af parret til at hedde Jeffrey Dean Morgan.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og hvis du mener, at navnet på den nye ejer lyder bekendt, så er det nok fordi han også er kendt fra serien Walking Dead. Jeffrey Dean Morgan har lovet, at han vil bringe nye billeder af parret, når de er faldt til ro på deres nye hjem.

Du kan se en video med det forelskede par på Carolina Waterfowl Rescues Facebook-side HER, og du kan læse hele historien i The Guardian HER.