Abonnementsartikel

Klaus Schellerup fra Holsted havde helt glemt, at han deltog i Fritidsmarkedets og Maskinbladets konkurrence om en spritny ATV på Agromek. Men da han blev ringet op af Morten Norup fra Maskinbladet og fik beskeden, at der stod en spritny Arctic Cat 400 ATV og ventede på ham, blev middagssøvnen spoleret - på den gode måde.

- Jeg blev noget overrasket og glad, for jeg havde helt svedt ud, at vi deltog i konkurrencen på maskinbladets stand på Agromek. Men jeg ved lige, hvad dyret skal bruges til. Jeg skal have monteret en sprøjte på den, og så skal jeg i engen for at bekæmpe bjørneklo, sagde den glade vinder af ATV'en, der kan det hele.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Benny sælger 100 ATVér om året

Klaus Schellerup er mælkeproducent ved Holsted og ejer Starupsminde med 400 malkekøer og 225 hektar. Dem kommer landmanden i fremtiden nemt hen over med Arctic Cat 400. Til foråret skal der tjekkes marker for muldvarpe, og til sommer bliver det nemt at komme ud for at se til vandingsmaskinerne.

Det var Benny Lauridsen fra BL Motorservice i Starup, der overrakte Maskinbladets og Fritidsmarkedets fine præmie.

- Det er en sej maskine, for den kan trække de fleste redskaber og kører perfekt selv i udfordret terræn, siger Benny Lauridsen.

Han fører ProATV's maskiner og sælger 100 ATVér om året, hvor cirka en fjerdedel er den populære Arctic Cat.

ATV'en er sponseret af ProATV i Sæby, der er eneimportør af Arctic Cat i Danmark. Arctic Cat 400 er en af de nyeste ATV'er i Alterra-designet, og den er udstyret med IRS-undervogn, som giver en behagelig komfort og maksimalt bid i terrænnet. ATV'ens motor har fire cylindre, 400 kubik, valgfri 4WD og automatgear. Maskinen kan trække de fleste redskaber, har spil foran og kugletræk i bag. Værdien af Arctic Cat 400 er kr. 53.995,- inklusiv moms.