Abonnementsartikel

Jørgen Kronborg, der er projektleder og manden bag NutriFair, ser frem til den største messe nogensinde.

- Med mere end 250 udstillere slår vi rekord, da det er flere end nogensinde før, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

NutriFair har nu bidt sig fast hos husdyrproducenterne, og messen bliver betragtet som et ekstremt fagligt forum, hvor landmænd har tid til at nørde og lave nogle gode handler.

- NutriFair danner rammen for merværdi. Undersøgelser viser, at over 80 procent af de besøgende har ret til at svinge dankortet. Så vi har fat i de rigtige folk.

Det er ottende år, der afholdes NutriFair. Sidste år var der mere end 5.000 besøgende fra både ind- og udland, og undersøgelser viser, at 90 procent af de besøgende kommer med henblik på fremtidige investeringer.

Netværkscafé på Nutrifair

Muligheden for faglig sparring og udbygning af netværk er en grundpille i NutriFair-konceptet. I 2019-udgaven bliver der sat yderligere fokus på området.

- Vi etablerer en decideret netværkszone - en netværkscafé med hyggelige loungemøbler og afslappet stemning, hvor besøgende beslutningstagere, udstillere, folk fra organisationer, samarbejdspartnere med flere kan netværke. Det bliver i Hal D - i tilknytning til det store biogas-temaområde, fortæller Jørgen Kronborg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Om det er benchmarking, nye leverandøraftaler, vidensdeling, nye partnerskaber eller noget helt andet man mødes om, er helt op til brugerne, konstaterer projektlederen.

- Vi vil med tiltaget slå entydigt fast, at vi tager netværksdelen af NutriFair meget alvorligt, hvilket er helt i samklang med de besøgendes ønsker, siger Jørgen Kronborg med henvisning til besøgsanalysen efter sidste NutriFair.

90 procent af de adspurgte svarer nemlig, at muligheden for at dyrke deres netværk er en vigtig årsag til at besøge NutriFair.

92 procent kommer for at se nyheder i branchen, mens hele 71 procent kommer med henblik på fremtidige investeringer.

- Netværk, viden, inspiration og handel er de fire ben, messen står godt og solidt på, understreger projektleder Jørgen Kronborg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

NutriFair foregår i Fredericia den 16. og 17. januar, og er gratis for besøgende.