Abonnementsartikel

LandboNord, som står bag de årlige dyrskuer i Hjørring og Fjerritslev, har i denne måned udskrevet en idékonkurrence, oplyser LandboNord i en pressemeddelelse.

Opfordringen lyder på at komme med et unikt forslag til årets dyrskuemotiv.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Hvert år mødes folk fra by og land til dyrskuerne i Hjørring og Fjerritslev. Datoerne er i år sat til den 25. maj i Fjerritslev og i Hjørring den 21. og 22. juni. Selvom der er nogle dage til endnu, så er forberedelserne allerede godt i gang. Blandt andet med at finde idéen til dette års dyrskuemotiv.

- Vi har allieret os med den dygtige tegner Niels Gorm Andersen, som stod bag dyrskuemotivet sidste år. Sammen med Niels har vi mange gode idéer, men vi vil også gerne have input udefra. Derfor har vi i januar måned udskrevet en idékonkurrence, hvor alle som har lyst, kan indsende deres forslag, siger formand for Hjørring Dyrskue, Lars Mellemkjær, i pressemeddelelsen.

Tyr gennem tøndebånd

I 2018 var motivet en tyr, som springer gennem et tøndebånd, der holdes af en storsmilende landmand. Tanken bag den komiske cirkus-scene var på den ene side at vise glæden ved dyrskuerne, men samtidig også den stolthed, der ligger i at kunne præsentere sine dyr.

Hvis man har en idé til dette års dyrskuer, skal man sende den til LandboNord inden 1. februar. Vinderen får billetter til enten dyrskuet i Fjerritslev eller i Hjørring samt sin helt egen dyrskue-tshirt med årets dyrskuemotiv.

jof