Abonnementsartikel

Har du et hemmeligt ønske om at klippe din buxbom i form som en høne, eller trænger din plæne til at blive pudset af i kanterne, så er den en Stiga Multimate SGM 104 AE, du skal have fat i.

Og sådan en lille, handy multiklipper kan du vinde i denne udgaves fotokonkurrence. Temaet er "Mit bedste hestebillede", så det er bare med at fatte mobilen eller kameraet og smutte ud og finde den bedste grimasse fra det firbenede dyr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nemt klingeskifte

Stiga SGM 104 AE er et let batteridrevet multi-tool, der er let at anvende og designet med ergonomi og komfort for øje. Den leveres med en 20 cm buskklinge og to græsklinger (8 og 13 cm) for perfekt trimning af planter og kanter. Det er hurtigt og nemt at skifte tilbehør takket være det værktøjsfrie klik-system. Håndtaget kan drejes 180° og sikrer en god manøvredygtighed og komfort.

Maskinen kan kombineres med teleskophåndtaget (medfølger), så man får en endnu mere komfortabel kantklipning.

Husk at stemme

Kædesaven er sponseret af Stiga og har en vejledende udsalgspris på 1.195, - kroner inklusiv moms.

For at deltage i konkurrencen skal du indsende op til tre billeder med en maksimal billedstørrelse på 5 MB på www.fritidsmarkedet.dk.

Det er læserne, der bestemmer, hvem der vinder, så husk både at stemme på fritidsmarkedet.dk og del dit billede på Facebook.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Konkurrencen løber indtil den 20. marts 2019.