Abonnementsartikel

Er man træt af at slås med ledningen, når man arbejder med rundsaven, så er den nye Makita-rundsav måske en mulighed. Der er nemlig tale om en let og kompakt 18V rundsav, der blot er 27 cm lang. Med alu-sål og gearhus af magnesium er vægten på kun 2,9 - 3,2 kilo - alt efter batterivalg.

Saven er ergonomisk designet og udstyret med ADT og XPT, batteriindikator, LED-lys og sikkerhedsafbryder, der forhindrer uønsket start.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

200 skæringer på en opladning

Den kulfri motor giver en længere driftstid, og ifølge producenten har den ved test på 38x235 mm tømmer DHS660 klaret op til 200 skæringer på et fuldt opladet 5,0 Ah batteri. Klingens diameter er 165 mm, og blow-off dysen blæser sporet frit, mens der saves. Grebet er belagt med gummi, hvilket gør den nemmere at arbejde med.

ADT og XPT

Makita DHS660 har ADT, Automatic Torque Drive Technology, der gør, at maskinen automatisk tilpasser sig til belastningen: Er den let, kører maskinen hurtigt - og ved tungere belastninger arbejder den med et højt drejningsmoment. XPT, Extreme Protection Technology, beskytter mod støv og vanddråber, så der kan arbejdes under alle vejrforhold.

Saven har overbelastningsbeskyttelse og afbrydes ved lavt batteriniveau. LED-lyset sikrer et godt udsyn, og der kan monteres en støvsugerslange.