Abonnementsartikel

Det er mange gode grunde til, at robotplæneklippere er populære. De siger ikke meget, når de arbejder, og de brokker sig sjældent over at skulle klippe plænen. Derfor kommer der også ganske ofte nye modeller på markedet.

Fra producenten Ryobi kommer nu en ny robotplæneklipper med det fængende navn Roboyagi. Der er tale om en klipper med en klippebredde på over 26 cm, hvilket ifølge producenten er mere end de fleste andre robotplæneklippere på markedet. Klippebredden skulle også betyde, at robotplæneklipperen er i stand til at dække større arealer for hver opladning, ligesom den kan klare plæner med ujævnheder og skråninger med hældninger på op til 45 procent (24°).

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lavt støjniveau

Roboyagis klippemetode er bioklip. Det betyder bedre betingelser for tættere græs og minimering af mos og ukrudt. Den nye robotplæneklipper er desuden udstyret med kulfri motorer, hvilket er med til at holde støjniveauet på et lavt niveau (58 dB(A).

Maskinen er beskyttet mod regn og fugt og har en vandafvisende belægning på de elektroniske komponenter, så den kan bruges uanset vejrforhold. Den leveres med indbygget Wi-Fi som standard og en gratis app til både iOS og Android, så den kan styres fra en smartphone.

Det gør, at man nemt kan planlægge hvornår Roboyagien skal gå i gang med at klippe. Desuden kan man overvåge den igangværende klipning og modtage meddelelser, når det for eksempel er tid til at skifte klinger.

Der er ni klippeindstillinger - fra 20 til 60 millimeter - som naturligvis kan indstilles fra mobilen, og den leveres med PIN-kode-beskyttelse mod tyveri og misbrug.

Afhængigt af, hvor stor plænen eller parken er, kan man få tre forskellige installationssæt. Det vil sige, at den samme maskine kan bruges til at slå græs på op til henholdsvis 800, 1.000 og 3.000 kvadratmeter - afhængigt af, hvilket installationssæt, man investerer i.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Roboyagi leveres med 3 års produktgaranti.