Abonnementsartikel

Hos Anker Bjerre A/S glæder man sig i disse dage. Firmaet er nemlig blevet ny forhandler af den fjernstyrede hybrid-rotorklipper X-Rot. Det sker som opgradering på produktprogrammet på de mindre maskiner til grønne arealer.

- Vi er glade for at have fået forhandlingen af X-Rot rotorklippere. Det er et helt nyt produkt her i Danmark, og vi er sikre på, at der er et marked for de lidt mindre fjernstyrede hybrid-rotorklippere - særligt i forbindelse med naturpleje af fredede områder og på arealer, der er svært fremkommelige, siger Anders Harder Nielsen, Anker Bjerre A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ideel i svært terræn

Ifølge Anders Harder Nielsen passer den nye maskine godt ind i firmaets produktprogram til græs- og naturarealer og er et godt supplement til de øvrige plænetraktorer, græsslåmaskiner og klippere.

- Med X-Rot kan vi i det midt- og vestjyske tilbyde et produkt, der kan løse nogle af de opgaver som større og tungere rotorklippere har svært ved, siger Anders Harder Nielsen.

Den lave vægt - samt det at X-Rot er hybrid, hvilket fjerner risikoen for olielækage - gør den ideel på særlige følsomme arealer. Maskinen er konstrueret med et meget lavt tyngdepunkt, hvilket giver store fordele i svært terræn og på stejle skråninger.

Nem at anvende

- Vi har naturligvis afprøvet X-Rot på egen hånd, og oplevelsen er meget positiv. Den er nem at anvende med en logisk opbygget fjernstyring. Alle funktioner på maskinen kan kontrolleres med fjernbetjeningen, siger Oliver Povlsgaard, salgskonsulent hos Anker Bjerre A/S i Lemvig.

En anden fordel ved X-Roten er, at den kan udføre arbejdet i begge kørselsretninger - uden at man skal bruge tid på at vende maskinen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den danske importør af X-Rot, Sønderup Maskinhandel, har et mangeårigt samarbejde med Anker Bjerre A/S. De to virksomheder har samarbejdet i 24 år, idet Anker Bjerre A/S er forhandler af andre mærker fra Sønderup Maskinhandel, blandt andet Ferrari og Fort Sirio.