Abonnementsartikel

Hvis du er ved at have fået forårsfornemmelser og bruger ekstra meget tid med din hest, så er det nu du skal slå til og knipse et billede af vidunderet. Du kan stadigvæk nå at deltage i konkurrencen om en Stiga Multimate SGM 104 AE.

Det er nemlig denne lille, handy multiklipper, der er præmien i Fritidsmarkedets fotokonkurrence. Temaet er "Mit bedste hestebillede", så det er bare med at fatte mobilen eller kameraet og smutte ud og finde den bedste grimasse fra det firbenede dyr.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Nemt klingeskifte

Stiga SGM 104 AE er et let batteridrevet multi-tool, der er nemt at anvende, og den er designet med ergonomi og komfort for øje. Den leveres med en 20 cm. buskklinge og to græsklinger (8 og 13 cm) for perfekt trimning af planter og kanter. Det er hurtigt og nemt at skifte tilbehør takket være det værktøjsfrie klik-system. Håndtaget kan drejes 180° og sikrer en god manøvredygtighed og komfort.

Maskinen kan kombineres med teleskophåndtaget (medfølger), så man får en endnu mere komfortabel kantklipning.

Husk at stemme

Kædesaven er sponseret af Stiga og har en vejledende udsalgspris på 1.195, - kroner inklusiv moms.

For at deltage i konkurrencen skal du indsende op til tre billeder med en maksimal billedstørrelse på 5 MB på www.fritidsmarkedet.dk.

Det er læserne, der bestemmer, hvem der vinder, så husk både at stemme på fritidsmarkedet.dk og del dit billede på Facebook.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Konkurrencen løber indtil den 3. april 2019.