Abonnementsartikel

Havesæsonen står for døren, og med den en masse rengøringsopgaver. Første opgave er at gøre haven klar til sæsonen, og til det har Gardena udviklet en ny hjælper - højtryksrenseren AquaClean Li-40/60. Den støjsvage, batteridrevne højtryksrenser kan bruges året rundt og er velegnet til alt fra rengøring af trapper, havemøbler og campingvogn til rensning af fliser, tag og terrasse. Og så behøver man hverken strøm- eller vandtilslutning for at bruge den.

Kraftigt tryk

Den nye højtryksrenser AquaClean Li-40/60 fjerner også fastgroet snavs på blandt andet tage, terrasser og køretøjer. Motoren skaber et kraftigt tryk på op til 90 bar, mens batteriet betyder, at man slipper for irriterende ledninger, der er i vejen. Faktisk behøver man ikke engang en vandtilslutning for at bruge højtryksrenseren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den aftagelige vandtank rummer 14 liter og er let at fylde og transportere rundt. Skal højtryksrenseren bruges til større opgaver, kan der tilsluttes en haveslange til AquaClean, der også kan bruges til vanding af planter, som er svære at komme til. Til det formål er den udstyret med store hjul og et robust håndtag, der gør det nemt at trække rundt i haven med den.

To mundstykker

Med AquaClean Li-40/60 følger to mundstykker: Et fladt mundstykke til snavs på hårde overflader, cykler og haveredskaber, og et brusemundstykke til vanding af blomster og bede. Begge dele sidder på højtryksrenseren, så de er lette at komme til ved behov. Som ekstra tilbehør kan man få en overfladerenser til rengøring af større overfalder som terrasser eller fliser og et roterende mundstykke til ekstra genstridigt snavs.

40V-batteriet kan genoplades igen og igen og passer sammen med de mange andre havemaskiner fra Gardenas 40V batteriserie, HeartBeat-systemet. boa